Boende till bokmässan: Check!

Trots att jag inte är helt 100 på att jag ens kan åka till bokmässan (höstplaner osv …) så utgår jag givetvis från det. Nu är även boendet ordnat vilket känns väldigt bra. Det enda som saknas är egentligen tågbiljetter och lite pengar till mat och dryck, sedan är malinthewriter all set! Jisses, att man kan längta så mycket till något? Samtidigt blir jag också lite trött när jag tänker på det för det är vad man blir på bokmässan: trött. Trött av all inspiration, alla böcker, seminarier, events och ”måsten”. Men tusan också, jag lärde mig en del förra året. Bland annat att man inte hinner vara med på allt.

Detta inlägg publicerades i Bokmässa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Boende till bokmässan: Check!

  1. Laura skriver:

    Härligt! Då ses vi där förmodar jag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s