Jag blir hellre jagad av vargar

Arbetet med nya romanen går bra. Jag har någon sorts förhoppning att kunna skicka in den innan juli, men vi får se. Jag har ett helt annorlunda arbetssätt med den här romanen motför hur jag arbetade med ”Kär lek?”. Dessutom har testläsarna bara läst halva manuset (knappt) så kanske det sågas framöver även om jag själv ju tycker att det blir bättre och bättre. Men kan hända att jag ju är lite partisk i frågan. 😉 Längtar verkligen tills jag får skicka in det till tryck, längtar att få börja med inlagan (men håller mig in i det sista då det är betydligt enklare att redigera i ett Word-dokument). Längtar efter att gå och vänta på leverans från tryckeriet. Längtar efter att kunna säga javisst när någon frågar om de kan komma förbi och köpa en bok. ”Kär lek?” finns ju fortfarande bara hos Bokus, men det verkar inte vara så många som handlar där. Hos Adlibris tog ju böckerna slut hela tiden?

Nå. Idag ska det midsommarhandlas (delvis, i alla fall). Dessutom har jag ett växande berg av recensioner som behöver skrivas. Ogillar det. Är rädd att jag ska hinna glömma bort vad jag tyckt om en bok om jag inte skriver recensionen relativt snabbt, även om det knappast händer.

Förresten så har jag ju blivit inbjuden till Sigtuna Litteraturfestival (kul!), men mer om det senare.

Detta inlägg publicerades i Kär lek?, Sanning och konsekvens. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s