”Kär lek?” kan bli ljudbok!

Min debutroman ”Kär lek?” blev lyckligtvis utvald till att delta i Storytels tävling där de två bidragen med flest röster får ljudbokskontrakt. Många har efterfrågat just ljudbok men som egenutgivare och många järn i elden är det inget jag riktigt har möjlighet att prioritera vare sig kostnads- eller tidsmässigt. Att göra en ljudbok kostar mycket pengar och det hade varit otroligt kul att få göra detta!

Det var trots allt ni, mina vänner och bloggläsare, som gjorde att ”Kär lek?” för ett år sedan rönte den framgång den trots allt fick. Jag tror att vi kan fixa detta också! Att rösta är mycket enkelt, och jag vore tacksam. Klicka på bilden nedan eller kika in här för att komma till tävlingen. 🙂

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s