Sommar, sommar, sommar …

Som jag älskar dessa ljumma sommarkvällar, då även vinden blåser varmt trots att dagen går mot sitt slut. En sådan kväll då man sitter på balkongen i shorts och linne, äter vattenmelon och dricker cola och ser lugnet lägra sig över sjön. Gläds över myggen som torkat bort. Lyssnar till en fågel som kvittrar på räcket. Doften av nyklippt gräs nedanför. Solen som står högt och dess strålar är fortfarande varma. Funderar på att ta mig ett dopp i sjön, för den har också blivit – inte varm – men inbjudande sval.

Hahaha nä vad jag svamlar. Det där var ju förra sommaren. Har ännu inte badat i sommar. Det har förvisso varit varmt (men jag sov den förmiddagen), och jag sitter nu inomhus med tjocksockar och one piece. Tycker lite synd om alla som tränat stenhårt inför beach 2012. Det syns ju inga magrutor genom vinterjackan direkt. Har för övrigt fått ett myggbett precis under foten. Där jag är som mest kittlig. Det är karma det.

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s