Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon

Skrev följande på Facebook för ett par timmar sedan:

”Jag säljer nu 5 exemplar av ”Kär lek?” för 150 kr/st. Alla pengar går till att köpa mat till de stackars bärplockarna som blivit hitlurade från Ukraina till Glommersträsk, utan varken mat eller husrum när de väl kom fram (se länk i kommentar nedan).

Det är inget fel alls på böckerna, mer än att de fått sig en repa eller två på omslaget vid frakthanteringen.

Kommentarer om att situationen är politikernas fel, deras eget fel eller överhuvudtaget vems fel det är, har jag noll intresse av. Idioter som lurar av människor deras pengar (och drömmar) väcker alltid extra agg mot mig, oavsett vems felet är.

Om man däremot har funderat på att köpa min bok, eller kanske vill köpa den och skicka till någon vän, har det aldrig passat bättre än nu. Ni får en bok, jag blir glad och de här stackars människorna (som de trots allt är även om de allt som oftast klumpas ihop som epitetet -bärplockare-) kan förhoppningsvis få det lite, lite bättre här i Sverige. Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon, och så vidare. 🙂

Skicka ett meddelande här på fb med adress vid intresse!

(Ev. frakt 39:- tillkommer)”

Det finns nu bara två böcker kvar, men om någon är intresserad (och eventuellt lite snabb? :)) kan man mejla på malinthewriter@gmail.com, skicka dm på twitter eller Facebook.

Dessa böcker har som det står ovan stått i förrådet sedan förra året. De blev repiga då de låg längst upp i kartongerna och tryckeriet varit sisådär noga med paketeringen. Men samtidigt är det ju inget fel på dem, och om många ser det nog inte ens. Dock är jag ju en aning petig och valde därför att inte sälja dem på grund av detta (vem vill man skicka en repig bok till?). Att göra på det här sättet känns däremot väldigt bra. Fem böcker blir ändå ganska mycket pengar och kommer säkerligen att uppskattas långt över sitt ”egentliga” värde. Dessutom kanske någon läser dessa smårepiga böcker med till och med ännu större behållning än vanligt. Och jag kan varmt rekommendera andra författare att agera likadant. 🙂

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon

  1. Pingback: Medmänsklighet varken börjar eller slutar vid riksgränsen | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

  2. Pingback: Åsikternas år har nått sitt slut | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s