Dressed for success (Varning! Inlägget innehåller ej ett spår av böcker)

Hela sommaren har jag lyckats hålla mig från att handla kläder och skor. Främst för att jag börjar störa mig på utvecklingen att man hela, hela, hela tiden måste köpa nytt. Men också för att jag har alldeles tillräckligt med kläder i garderoben. Hela sommaren har jag lyckats stå emot.  Jag har varit in på sidor, sommarrea, extra stor sommarrea … Jag har ryckt i klädesplagg men så himlans duktigt hängt tillbaka dem.

Men så idag så fick jag ett mejl från MQ om att de har tagit in ett nytt märke. Jag älskar ju MQ, och i synnerhet deras klänningar. Visst är de dubbelt så dyra (minst) som klänningar hos lågprisbutikerna, men de håller i evighet. Och snygga är dem. Och sköna. Och lättskötta. Inte en enda av klänningarna jag har köpt hos MQ har jag kastat på grund av slitage eller dålig kvalitet. Tror för övrigt inte ens att jag har kastat någon alls. Till och med de som jag spillt på har jag kvar.

I alla fall, det här nya märket, Soaked in Luxury. Allt är fint men … såå fina klänningar! Och man kan väl inte gå naken på bokmässan …? (Ni ser, har nu redan glömt alla kläder jag redan har. Klänningssyndrom, tror jag det kallas)

 

 

Den röda och den randiga gör sig inte jättebra på dessa bilder, men den randiga ser ju jättefin ut på bannern och den röda … Jag och rött, det kan aldrig gå fel. MQ har också alltid så himla skönt material på sina klänningar. Å, nu såg jag att de tydligen har final sale också …

 

 

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Dressed for success (Varning! Inlägget innehåller ej ett spår av böcker)

 1. Okej. Du gav mig just klädångest inför Bokmässan. Hade själv inte tänkt så långt ännu. AAAAHHH! Gissa om jag kommer att försöka hitta dig (eller dina klänningar) i vimlet…
  /sitter-i-jeans-&-flanellskjorta-med-stripigt-hår-vilket-för-mig-är-ovanligt-uppklätt

  • malinthewriter skriver:

   Haha! Vi är ju alla olika … 🙂 Inför förra bokmässan la jag upp bilder i bloggen med vilka klänningar jag funderade på att ta med. Väl på bokmässan hände det ett par gånger att nån tog tag i mig och ”Dig känner jag igen! Eller … Hm. Nej, men den där klänningen känner jag igen!” 😉

 2. Självklart kan man inte gå naken på Bokmässan! Och du har ju varit himla duktig som inte handlat några kläder (som du inte behövde) under sommaren. Men det här är en helt annan sak. Det här handlar om kläder du BEHÖVER 🙂

 3. Eli skriver:

  Haha, jag har redan köpt två klänningar till bokmässan 😉 Det gäller ju att börja i tid…

 4. Nene Ormes skriver:

  Äntligen någon som lägger upp bilder! Jag har letat överallt efter folk som funderar över det här med klänning till bokmässan (och jag bryr mig inte ett dugg om att det skulle vara ytligt, jag gillar klänningar) och det är så roligt att se någon som lagt upp bild! Jag gillar särskilt den svartvita tunna.

 5. Pingback: Ack, fåfänga! | En udda verklighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s