Ni missar väl inte Litteraturfestivalen i Sigtuna? Jag kommer dit och pratar egenutgivning!

Nästa lördag är det dags för Sigtunas egen litteraturfestival!
Jag har blivit inbjuden i egenskap av egenutgivare och kommer att samtala om detta i Sigtuna Bokhandel klockan 13.30. Upplägget är avslappnat. Jag kommer att berätta lite om vad som gjorde att jag startade eget, vad som var enkelt och vad som var svårt. Lite tips till andra som går i egenutgivartankar. Eller om man bara är nyfiken. 🙂

Har ni någon fråga om egenutgivning eller något liknande så kan ni gärna ställa dem här eller mejla till malinthewriter@gmail.com. Jag kommer att besvara frågorna under festivalen men också senare här i bloggen för den som inte har möjlighet att komma till Sigtuna. Det är också jättebra för min planering av vad jag bör tala om att veta lite mer om vad ni undrar över. 🙂

När jag berättat om den här festivalen för en del har reaktionen varit ”Ha! I Sigtuna? Det låter ju sådär”. Men vet ni vad? Det är visserligen bara en dag men programmet är riktigt bra. Och det säger jag inte för att jag står med där själv. Hela festivalen kostar bara 75 kr! Tror det kommer att bli en riktigt härlig dag för alla med minsta intresse för litteratur 🙂

Det kommer också att gå en bokbåt till Sigtuna från Stockholm den här dagen. När jag hörde det tänkte jag att det var en mindre båt som tar typ 15 minuter. Men där hade jag ju lite fel då det visade sig vara betydligt mer än en transportsträcka. 🙂

 

 

 

Turen tar två timmar per väg och för mig som älskar att åka båt, prata om böcker och dessutom knappt har åkt båt i Stockholm ser jag fram emot den. Här kan man läsa mer om den guidade turen. Jag och min kompis kommer i alla fall att åka den. Kanske att vi tar med något att äta ombord (om man får det? :)). Om någon mer som läser här ska åka kan ni väl hojta till. 🙂 Man missar ju dock inledningen av programmet i Sigtuna.

Glöm inte att mejla eller skriva en kommentar med frågor, om ni har några 🙂

Hoppas vi ses!

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ni missar väl inte Litteraturfestivalen i Sigtuna? Jag kommer dit och pratar egenutgivning!

  1. Hanna Lans skriver:

    Men, vilken trevlig idé med en bokbåt! Ska se om jag kan fixa något liknande för oss i Gbg så småningom. Kanske något för Egenutgivarna att ta tag i.

  2. vitaminkusin skriver:

    Jag har stora planer att komma till Sigtuna den dagen då jag bor i Uppsala. Nära till hands och jag tycker det låter otroligt intressant. Vore kul om vi sågs. Ska ta mig till bokhandeln och ställa massor av frågor. 🙂

  3. Pingback: 1 dag – 42 programpunkter - Destination Sigtuna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s