Aftonbladet ringde

Så tar man sig en liten paus från flyttkaoset för att sätta sig på balkongen i tio minuter. Då ringer Aftonbladet och undrar om man är van vid sådana grova påhopp och förtäckta hot. Tänk vad mycket man kan vara med om trots att man är i Järvträsk. Tror för övrigt att jag skrattade lite för mycket under intervjun, men det känns ju som att saker och ting på senare tid fått ”lite” större proportioner än vad som varit min mening.

20120814-131030.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Aftonbladet ringde

 1. Inger Hansson skriver:

  Äsch! Passa på att ”rasa” lite i Aftonbladet. All publicitet är bra publicitet! 🙂

 2. annagranstrom skriver:

  Jag mailade dig för ett tag sedan och frågade om du ville recensera min debut Halva min Måne, men fick inget svar. Vet inte om det kom fram… Om du inte vill/har tid = helt okej, men ville iallafall höra. Release är nu på fredag. Du kan kika på den här om du vill:
  http://annagranstrom.wordpress.com/om-halva-min-mane/

  Maila mig sen på info@annagranstrom.com om du är intresserad. Hoppas det!

 3. undrentide skriver:

  Told you! hahaha 😀

 4. Mia skriver:

  Ah, jag tror du ser det positiva i det. Använd utrymmet till att säga något klokt. All publicitet är ju som bekant bra publicitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s