Om att flytta på årets varmaste dag

Det är lite aktivitet här på bloggen de senaste två veckorna, men det har sin förklaring. Först flyttade jag alla mina grejer från ett hus till ett annat uppe i norr. Sedan åkte jag till Stockholm, åkte till Sigtuna, pratade egenutgivning … Efter det så var det några timmars sömn och sedan på tåget till Malmö där det blev ett besök till min gamla lägenhet för att städa. Och sedan åter till min nya lägenhet. Och dagen efter (igår) flyttades alla grejer från min gamla lägenhet till min nya. Visserligen inga stora möbler, men hey jag har alltså ganska mycket böcker … Faktiskt väldigt mycket böcker … Hur jag kunnat rymma alla dessa böcker på 26 kvm + ett litet förråd vet jag inte riktigt.

Nå. Det flyttades igår och min nya lägenhet är superfin och stor, men den ligger på tredje våningen och det finns ingen hiss. Lägg sedan till att det var årets varmaste dag igår. ÅRETS varmaste. 32 grader. Helt sjukt. Visste inte att jag kunde svettas så mycket. Och att trappor kunde vara så vansinnigt jobbiga.

Efter flytten handlade vi mat och gick ut till havet. Årets första dopp blev det, för det är den sommar jag haft. I norr har det varit riktigt kyligt i sommar, med undantag för veckan innan jag åkte ner. Den veckan då jag ändå inte hade tid att vare sig sola eller bada.

Nu ska jag återgå till uppackning. Funderar också lite på att räkna alla mina böcker. Men kanske inte. En del saker är nog bäst att helt enkelt inte veta …

 

 

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s