Antingen är det hen eller så är det såhär

Nya och nytänkande barnböcker hos Tukan Förlag. Blå respektive rosa pysselbok finns båda att införskaffa hos Akademibokhandeln, vilket meddelas via undertexten till en bild jag precis såg på Facebook. Flickorna ska hitta rätt syssla (förutom baka och plantera, ingår inte sopa och dammsuga när man städar? Eller vad gör man då?). Killarna ska hitta rätt räserbil.

Undra om klockorna tickar motsols på redaktionen hos Tukan.

 

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Antingen är det hen eller så är det såhär

  1. Pingback: Tukan förlag drar in böcker! | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

  2. annagranstrom skriver:

    Fy! Bra att de drar in dem. Det där är ju ett skämt!

  3. annagranstrom skriver:

    Förresten, OM du skulle vilja recensera min debut Halva min Måne (även om det dröjer) så skulle du kunna hämta ett ex i Egenutgivarnas monter på Bokmässan (jag är inte där eftersom jag ska få bebis nu) men jag kan bara meddela dem isåfall. Då har du iallafall boken hos dig och kan ta ställning då om du vill recensera den eller ej. Vad säger du? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s