Another day, another dollar

Bloggen är en aning boring just nu, jag vet. Men:
1. Jag läser knappt alls, förutom bokmanus som inte är mina
2. Jag skriver knappt alls, förutom enstaka tweets (men det är få), en hel del mejl samt en och annan arbetsansökan.

Jag har inte dåligt samvete för att jag varken skriver eller läser, det vore ju bara onödigt. Lustigt är däremot att det nu kommer in recensionsförfrågningar nästan varje dag. Jag vill gärna läsa en massa böcker, och kanske även din, men det lär i så fall antagligen dröja. Jag kommer också att börja skriva om egenutgivning för LitteraturMagazinet och det kommer nog igång ganska så snart.

Sedan har jag öppnat upp för redaktörstjänster och manusgenomläsning som jag annars knappt haft tid med tidigare i år. Dels är jag frilansredaktör för ett finfint förlag, och sedan får jag in mindre uppdrag via Skrivkoma. Så på sätt och vis läser jag massor och det på djupet.

Om någon är intresserad av manusgenomläsning, eller vill att jag ska recensera en bok ni givit ut, är det enklast att mejla mig:
malinthewriter@gmail.com .

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s