In bed

20120909-200605.jpg

Funderar vad jag ska göra. Spela spel, se serie, läsa bok, skriva bok … sova? Jag har fortfarande inte läst något sen jag senast skrev att jag inte läst på länge (eh?). Skrev en del igår men idag … ont i kroppen och snuvig och rösten låter som en märklig man.

I alla fall så håller jag på och läser Karenina. Egentligen borde jag sluta hålla på och läsa sådana gamla klassiker eftersom det – av någon märklig anledning – oftast slutar med ett längre läsuppehåll. Nu hittade jag dock Blondie när jag smått desperat letade genom vinklar och vrår efter nässpray (hittade inget och det jag köpte tidigare idag på Ica, alla apotek jag passerade hade stängt,  så jag tänkte att så himla dåligt kan det ju inte vara … men det var det).

Blondie har ju fått så himla mycket beröm. Jag vet knappt om jag hört någon säga något dåligt om den. Sedan att den är tjockare än bäddmadrassen i min säng…

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s