Nya böcker!

20120912-175325.jpgIdag fick jag för mig att lyssna på lite julmusik, så först så blev det Feliz Navidad med öppet fönster (alltid kul att se hur lång tid det tar innan man ser någon leende gå förbi. Brukar inte dröja länge). Lagom till smurf-jul hörde jag något märkligt ljud och nyinflyttad som jag är förstod jag inte genast att det var dörrens ringklocka. Då man ej kommer in i huset utan nycklar gissade jag ju att det var posten och mycket riktigt stod det en trevlig kvinna med lockigt hår utanför. Så till tonerna från jul är kul det tycker jag, smurf hej di smurf hej da överämnades böckerna på bilden ovan.

Martina Haags ”Heja heja!” saknas då den tyvärr tagit slut redan, men jag ser verkligen fram emot att läsa samtliga fyra! Hambergs ”Baddaren” tyckte jag ju väldigt mycket om, ”I huvudet på en normalstörd” är ju en titel som inte går annat än älska, Kadefors har så stört snyggt omslag (ja, jag är ju en sucker för grafiska mönster, hur enkla de än må vara), och att läsa om skrivande … det är aldrig fel.

 

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s