Vinn biljetter till teaterföreställningen ”Tisdagarna med Morrie”!

Under denna vecka tävlar jag ut 2 x 2 biljetter till teaterföreställningen ”Tisdagarna med Morrie” som spelas varje måndag och tisdag i oktober på Intiman i Stockholm. Då boken är en av mina favoriter hoppas jag givetvis att jag själv också ska kunna gå, men till dess hoppas jag att någon annan är intresserad av att ta med sig sin egen Morrie på en trevlig kväll.

Biljetternas värde är från 173 kr /st.

Det enda du behöver göra för att tävla är att skriva en kommentar nedan vilket datum du skulle vilja gå, samt vem du skulle vilja ta med dig. Eller kanske du har vänner i Stockholm som du skulle vilja överraska med biljetter. Vilka datum som finns kan ses här. Datum kan också gå att välja efter tävlingens slut.

Mer info om föreställningen finns här och här.

Sista tävlingsdag är nu på fredag. Vinnarna presenteras på lördag. Obs! Glöm ej skriva en mejladress som jag kan nå dig på. 🙂

Lycka till! 🙂

Detta inlägg publicerades i Tävling. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vinn biljetter till teaterföreställningen ”Tisdagarna med Morrie”!

 1. Linda Mpili skriver:

  Tisdag 30 oktober med en kompis!

 2. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Jag vill överraska mina svärföräldrar med biljetterna. Min svärmor har en syster i Stockholm som alltid tjatar om att de ska komma dit och hälsa på,så om de fick biljetterna har de ju en anledning att resa dit!
  Måndagen den 29 skulle nog passa bra isåfall. Då kan de resa redan på fredagen och avsluta vistelsen med en härlig kväll på intiman!
  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

 3. carnebro skriver:

  Åh, min favoritbok också! Visste inte ens att den blivit teater. Jag vill gärna gå, och ta med min mamma som läste den med lika varmt hjärta och mycket tårar som jag.

 4. Anneli Eriksson Sundberg skriver:

  Jag vill umgås mer med min barndomsvän i Stockholm 🙂 Han behöver piggas upp efter en tuff period i livet. Teaterkväll vore en trevlig inramning till en fin kväll tillsammans. Blir oerhört glad om jag vinner ett par biljetter till den 30 okt !

 5. Camilla Sandmark skriver:

  Vem vann????? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s