Inköp från årets Bokmässa

20121002-141515.jpg
Det blev ”bara” fyra böcker från årets Bokmässa, och inget av dem var något direkt spontanköp. Förutom ”Kap till Kairo” gjordes alla inköp inspirerade av seminarium. ”Där ingen skulle tro att någon kunde bo” köpte jag till morfar som också är mycket bokintresserad och alltid är nyfiken på vad jag har gjort på Bokmässan. Dock har han inte fått den ännu och jag kan inte riktigt bestämma mig för om han ska få den nu eller i julklapp. 🙂

”Tunu” blev jag uppmärksammad på efter seminariet med författaren Kim Leine. Jag blev så exalterad att jag egentligen ville köpa den på direkten och få den signerad, men VET NI VAD?! Jag är inte så himla bra på att följa mina egna råd, och med 90 kr i kontakter gick det som det gick …

”Kap till Kairo” hittade jag i en monter där det stod en jeep, ett tält och ett par campingstolar. Himla bra monter måste jag säga, och boken sålde sig självt, i alla fall till mig.

20121002-141521.jpg

På söndagseftermiddagen (då jag gjorde alla mina inköp) passerade jag också en tidningsmonter där alla tidningar kostade 10 kronor styck. Chic, Elle och tre korsordstidningar blev det.

20121002-141526.jpg

Då jag handlar i julmontern (som jag kallar den) varenda år börjar det vara lite fullt på den fronten, men dessa tändsticksaskar kan jag aldrig låta bli. SÅ himla fina. Och väldigt uppskattade presenter också. Bara 25 kronor styck. Mycket prisvärt.

Allt som allt är jag väldigt nöjd med mina inköp. Hade gärna haft en signering från Kim Leine. Och boken av fotografen Ragnar Axelsson har jag ju inte alls, vilket helt klart är en besvikelse men det är väl bara hoppas att den återkommer till Sverige snart. Om någon vet någonstans där den finns får man givetvis tipsa mig.

 

 

 

 

 

 

Vilka inköp gjorde ni andra som var där? Vilket är ni gladast över? Saknar ni något? 🙂

Detta inlägg publicerades i Bokmässa. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Inköp från årets Bokmässa

  1. Tess skriver:

    Brukar också köpa de där vackra tändsticksaskarna 🙂

  2. nathaliesjogren skriver:

    Jag köpte mig en bok av Kim M. Kimselius och fick en kram på köpet, helt oväntat. Det var ett mycket trevligt möte som jag kommer att minnas länge. Och boken ”Jag är ingen häxa” är bra också.

  3. Böckerx3/Metta skriver:

    Jag köpte också ”Tunu” o har valt den som nästa bokcirkelbok faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s