Internetfri vecka coming up: Vad vill ni att jag ska blogga om?

Under en ganska lång tid har jag funderat på att ha en internetfri vecka, men det har liksom aldrig passat. Förrän nu. Bara den här tävlingen är slut ska den inledas. Dock måste jag också vara realistisk, och helt utan internet kan jag förvisso vara, men det skulle nog inte vara så populärt. Jag har en del jobbkontakter jag måste kommunicera med så kolla mejlen 1 gång per dag blir tillåtet. Om jag ska jobba med mitt spännande manus och behöver göra research är det också ok att göra på nätet. Bör dock klara mig utan det, men … 🙂

Jag gör det för att jag är så trött på mitt missbruk av främst Facebook. Alltså hur många gånger per dag kan jag gå in där och bara glo? Det är sjukt. Sjukt! Och det är främst Facebook jag ska lyckas hålla mig borta från den här veckan. Wish me luck, det kan behövas.

Jag kommer att publicera en del blogginlägg under vecka dock. Har bland annat en hel del recensioner att publicera, men undrar om ni har något särskilt ni vill att jag bloggar om? Speciella boktips? Skrivtips? Bokmässan? Kändisar? Reklam? PR? Tv? Musik? Pinsamheter? Katter? Vad som helst. Skriv gärna en kommentar här eller mejla eller skicka på Facebook eller Twitter eller vad som helst. 🙂

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Internetfri vecka coming up: Vad vill ni att jag ska blogga om?

 1. flyttladastandard skriver:

  Jag har flera idéer på vad du skulle kunna skriva om! 🙂
  Hur du ser på den globala uppvärmningen (Vad du tror och vad du själv gör för att bidra till ett mer ”klimat-smart samhälle”)
  Är du vegetarian – i så fall varför? Om inte – varför? Vad skulle krävas för att du skulle överväga det?
  Har du djur? Vad heter de och vad gillar du bäst med att vara djurägare? – Eller har du kanske inte djur, har du någonsin velat ha men aldrig fått?
  Var ser du dig om 10 år?
  Vill du har fler tips, hör av dej! (Jag tror att jag själv ska ta till mig några av mina tips och använda dem själv i min blogg. Hur kommer det sig att man alltid är mer kreativ när man ska försöka hjälpa andra än sig själv? När jag ska försöka komma på något att blogga om sitter jag ofta och stirrar rakt ut i intet och buffrar) Ha det bra! Hoppas du lyckas hålla dig från facebook. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s