Jag vill be er om en grej …

Egentligen är det förunderligt att ni ens orkar hanka er kvar här på min blogg. Som jag ber om röstningar till det ena, andra och det tredje bör ni väl ha tröttnat för längesen? Men det är väl också som någon sa, att ni röstar för att ni vill att ”Kär lek?” ska bli ljudbok till exempel. Huruvida ni egentligen vill att jag ska kunna vinna en resa för två till Seattle vet jag ju inte, men hoppas kan man som bekant alltid göra. Idag är näst sista dagen för röstning och topp 10 går vidare till sista tävlingsmomentet, vilket är att skriva en recension för andra delen i Femtio nyanser-trilogin och den bedömningen görs av en jury.

Jag vill såklart väldigt gärna i alla fall få en chans att skriva en recension av den och skulle bli så glad om ni vill lägga en liten röst på mig. Eller flera, om man har flera datorer, telefoner och sådär, men varenda liten röst räknas. Orkar man dock inte har jag full förståelse för det också 🙂

Jag upptäckte tävlingen ganska så sent, men såhär ser röstningen ut nu och som ni ser är det inte så många röster som skiljer mellan plats 8 och 12. Det räcker som sagt med att komma topp 10, så omöjligt är det inte men det kan snabbt ändras.

Min recension av kontroversiella ”Femtio nyanser av honom” kan man läsa här, och rösta gör man enkelt genom att trycka på knappen nedan. Just nu har jag 64 röster, kanske blir det strax 65? Tack! ❤

(Och ja, man får sprida länken om man verkligen vill. Hihi 😉 )
Rösta på mitt bidrag!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s