Om någon försöker sätta sig på dig, håll upp ett häftstift

Kollar igenom min blogg och hamnade precis på ett gammalt inlägg från 2010 som handlade om ett bråk när jag ganska nyligen skapat sidan Kär lek?. Det blev (mitt första och enda) twitterbråk där en kritiker blev enormt provocerad över att jag kallar mig malin THE WRITER trots att jag -inte är någon-. Och att jag gjort en fanpage för mitt skrivande, trots att jag -inte är någon-.

Kär lek? var en av de allra första sidorna på Facebook som handlade om en bok som inte ens hade en planerad utgivning, sidan handlade mer om mod. Bråket i sig var lågt och fånigt och gav mig – till kritikerns förtret – betydligt fler fans samtidigt som några av hennes försvann. Flera av dem som stöttade mig hade jag knappt pratat med innan, men idag har jag fortfarande god kontakt med många av dem.

Vad jag vill säga med detta vet jag inte riktigt, men kanske något så klyschigt som att om man vågar, då vinner man. Det finns alltid folk som ska kritisera, men ta in det, bemöt det, arkivera det. Och man ska aldrig ALDRIG låta någon försöka sätta sig på en. Om någon försöker med det, håll upp ett häftstift.

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Om någon försöker sätta sig på dig, håll upp ett häftstift

  1. Susanne skriver:

    Hej! Jag gillar verkligen din blogg så la till dig i min länklista (finns här: http://www.susannekleman.se/länkar-9985203). Ha det bra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s