Hej mitt vinterland och dåligt läsflyt

20121023-132734.jpg

20121023-132740.jpg

20121023-132754.jpg

20121023-132747.jpg

20121023-133417.jpg

Jag har läst en del böcker under min vistelse här uppe, men jag saknar en riktig tiopoängare alltså. Kim Leine var bra, Afrika-resan var bra, Gryningspyromanen helt ok. Två böcker har jag inte läst klart. En bok läste jag ut men var lite besviken (Voors).

Läsförutsättningarna är egentligen perfekta. En morgon när jag vaknade förra veckan gick jag ut och tog bilder av naturen som visas ovan. Apropå bilder har jag förresten länkat till mitt fotogalleri här till höger. Klicka på bilden för att komma dit. 🙂

På ett sätt är just den här årstiden en av mina favoriter. Naturen skiftar så otroligt mycket och kan se helt olika ut från en dag till en annan. Det börjar vara lite kyligt vilket gör att jag kan gå i skogen utan att få leriga skor och myggbett fulla kroppen. Idag är det däremot liiite för kallt för mig … 🙂

Åter till jobbet. Redaktörsarbetar för fullt. Gillar, gillar 🙂

Detta inlägg publicerades i Formgivning och foto, Läsande. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hej mitt vinterland och dåligt läsflyt

  1. Erika Eklund skriver:

    Har du inte läst ”Genom din ögon” eller ”The host* som den heter på engelska av Stephenie Meyer? Det är en bok jag kan läsa hur många gånger som helst och de har dessutom gjort den till en film så den går snart på bio, me like! 😀
    Jag saknar snön och Järvträsk ❤

  2. Josefin skriver:

    Fantastiskt vackert! Älskar frost på bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s