En liten uppdatering

20121110-103358.jpg

Antal skrivna ord den här veckan: Noll. Men det är ok. Har jobbat mycket, och när jag kommer hem från jobbet så har jag frilansjobb att göra så det är … mycket jobb. Men det är så roligt 🙂 Läser ett par böcker också även om det inte går så snabbt, en Excess-bok som passar perfekt på mina bussresor samt en inte så liten bok som passar perfekt hemma i soffan. En av dem är jättebra, en är ok. Återkommer. 🙂

Det är märkligt för de senaste två veckorna har jag tyckt att jag fått så lite post, men så igår insåg jag att det ju beror på att jag inte beställt några böcker sedan innan bokmässan, och det lär nog dröja ett tag till för jag har mååånga olästa. Och det är måååånga som jag verkligen ser fram emot att läsa! Å böcker, I love you. 🙂

NaNoWriMo är jag som ni förstår inte med i (National Novel Writing Month) men tycker det är roligt att läsa om andra som är det. Är lite fascinerad av att det finns sååå många där ute som tar sig an denna utmaning – och lyckas! Det är visserligen svårt att skriva 50 000 ord som är – så att säga – bra, men att över huvud taget skriva 50 000 ord är något som långt ifrån alla lyckas med. Keep up the good work. 🙂

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En liten uppdatering

  1. Har funderat många gånger att vara med i NaNoWriMo, men jag tycker aldrig jag har tid. Jag ser upp till dem som lyckas ta sig tiden att vara med, 50 000 ord är inte direkt ett litet arbete 😉 Kan tänka mig att det i mitt fall skulle kunna bli ett bra första utkast, kanske, som jag skulle vilja fila på resten av året 😛

    • malinthewriter skriver:

      Jag har väl aldrig riktigt känt ”behovet” av att vara med. Hinner jag så skriver jag ju ganska mycket ändå. Jag tror nog att det bara blir ett första utkast för de flesta, men det kan ju vara nog så svårt att få ner det. Jag är imponerad av folk som verkligen skriver något helt helt helt nytt, som de knappt tänkt på innan. DET skulle jag vilja testa nån gång. 🙂

  2. Ibland behöver man paus från orden, oftast kommer de galopperande efter ett litet tag och vill ha uppmärksamhet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s