Dags för djupdykning bland vårens böcker!

Min katalog från Svensk Bokhandel har kommit på villovägar, så nu ska jag ta mig en virtuell runda bland några förlag. Dessutom har jag fortfarande böcker från förra året som jag ju verkligen vill läsa. Förra året var egentligen inte ett särskilt stort läsår. Jag har visserligen läst mycket men mestadels jobbrelaterat, och när jag inte gjort det har bokläsning inte känts så lockande.

Well well.

Vilka böcker var era favoriter förra året, och vilka ser ni fram emot under detta? Behöver tips. 🙂

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dags för djupdykning bland vårens böcker!

  1. CissiG skriver:

    Böckerna om Cecilia Lund (barnmorskan) var favvisar + även 50 nyanser av honom som jag läste mot slutet av 2012. Sedan finns där säkert många fler men just de sitter kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s