Redigeringsdags!

Jag tänker på bloggen varje dag, och det är ju tanken som räknas eller hur var det nu?

Behöver ändra headern. Strukturera upp. Läsa mer. Skriva nåt. Jobbar, jobbar, jobbar och går på bio. Har sett sju säsonger av Dexter på typ tre dagar. Ok, kanske månader men ändå. Dock så fick jag sådan skrivabstinens i början av veckan att jag letade upp Sanning och konsekvens som jag tydligen inte öppnat sedan augusti. AUGUSTI. Jag hade också glömt hur mycket jag redan skrivit, över 400 000 tecken och 77 000 ord. Jag som knappt orkar skriva sms. Hur går det ihop?

Jag skrev ut ca 100 sidor som jag börjat läsa igenom, och egentligen ska man väl (enligt King) låta ett manus vila minst 3 månader om man ska kunna vara någorlunda kritiker mot sig själv. Jag tror det fungerar men visst var det lite störigt att jag ville flytta på redan andra meningen i manuset. Andra meningen hallå. 

Jag skulle också vilja ladda upp lite bilder här men jag är så himla trött och så himla sugen på att lägga mig och fortsätta gå igenom texten. Det är bra det, ett mycket bra tecken. Inte att jag är så himla trött då men det andra. Kanske skrivarmalin (malinthewriter) är på väg tillbaka. Hon har varit borta himla länge alltså.

Aloha

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s