Läslust och böcker man ej minns att man beställt

20130119-110727.jpgHämtade ut ett paket med några böcker igår, vara en var denna. Kan säga att jag faktiskt började skratta högt och tala för mig själv när jag såg denna bok. Aldrig för sent för att träna? Jerry Williams? WTF?

Men, men. Den kanske är bra. Jag ska bläddra igenom den i alla fall. Och sedan gen den till någon kompis som fyller 30.

De senaste månaderna har jag läst så lite att det knappt kan räknas. ”Rosengädda nästa!” av Emma Hamberg hade jag ju med mig till London i början av december och den har jag alltså tänkt läsa klart idag. För en gångs skull beror det inte på boken, för jag gillar den ju. På något sätt har jag behövt en paus från allt vad böcker heter (förutom redaktörsarbetet då) men det känns som om läslust och allt annat kring böckernas värld börjar hitta tillbaka nu. Jag tror faktiskt det har ett samband med att jag så smått börjat med mitt romanmanus igen.

20130119-110733.jpg

20130119-110739.jpg

20130119-110745.jpg

När Rosengädda är klart har jag tänkt läsa om Minecraft. Först ska jag dock läsa klart Rosengädda, manusuppdrag samt göra mig en smoothie. Älskar lördagar med redaktörsjobb, bokläsning och manusredigering!

Detta inlägg publicerades i Läsande, Sanning och konsekvens, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Läslust och böcker man ej minns att man beställt

  1. Så snygg kropp vill jag ha när jag fyller 70….

  2. boktok73 skriver:

    Jag gillade också Rosengädda nästa. Precis innan jag läste ditt inlägg tänkte jag att jag måste kolla om det finns någon information om när nästa del kommer ut 🙂 Minecraftboken borde jag också läsa för att få ett hum om vad sonen sysslar med hela tiden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s