#Blogg100

(Skrivet igår, men internet krånglade så jag kunde inte uppdatera med detta)

Uppmärksammade en hashtag på twitter ikväll: #blogg100. Har googlat, nyfiken som jag är. 100 blogginlägg på lika många dagar. Verkar inte finnas några ramar, vilket hade förenklat för en sådan som mig. Eller tja. Flera gånger har jag ju påbörjat dylika utmaningar med precisa instruktioner om vad varje inlägg bör handla om men brukar klara mig ungefär … fyra steg.

Funderade om jag skulle inleda detta. Tog en paus i funderingen och fortsatte läsa i boken jag för närvarande har bredvid mig. Kapitlet i denna som jag precis skulle börja läsa heter Etthundra dagar. Ja, det är sant. Det fick mig å andra sidan att fundera kring hur snabbt sinnet kan gå från en tanke till en annan. Från tanken om att göra ett blogginlägg varje dag i hundra dagar, till kapitlet som handlar om Madaleine McCann, som på sidan 215 i moderns biografi varit försvunnen i hundra dagar. Kontraster.

Detta inlägg publicerades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

En kommentar till #Blogg100

  1. Jag tänkte precis som du först – å vad skönt att inte ha några ramar. Men nu saknar jag dem lite. Jag skulle vilja ha gemensamma teman med andra bloggare i några dagar i alla fall. Inte varje dag, men kanske på söndagar. Samma ämne, olika vinklingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s