Den första dagen på resten av mitt liv

Världens skrikigaste unge på perrongen (alltså verkligen VÄRLDENS). Satte mig på ett säte. Insåg efter en hållplats att jag åkte åt fel håll. Klev av. Åkte rätt. Köpte mat. Gick mot hotellet. Gick åt fel håll. Gick åt rätt håll. Kom fram. Kom in. La mig på sängen. Suckade högt. Efter fem minuter knackade det. Jag hade glömt nyckeln i dörren. Tog in nyckeln, tänkte att jag nog behövde äta. Har jag nån gaffel kanske? Nä.

Uppdatering 1: Slår på teven. Det första jag hör är nån på Pite Havsbad som säger ”Carpe diem? Vet ni vad det betyder? fånga dagen!” Det är inte så lätt som det låter vill jag påstå.

Uppdatering 2: Kan nu meddela att jag uppdaterat uttrycket ”koka soppa på en spik” till ”äta sallad med en hårnål”.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s