Om du fick en halv miljon, vilken bok skulle du skriva då?

Skärmavbild 2013-02-10 kl. 12.01.21

Såg precis den här frågeställningen på Facebook, i en grupp för författare som jag är med i. Först började jag skriva ett svar, men sedan raderade jag det … varför gjorde jag det?

Jinx.

Den här boken jag skulle skriva då hoppas jag ju kunna skriva i alla fall. Det behövs inga halva miljoner eller en skrivarlya vid havet, men väl lite pengar, resor, ledighet och självdisciplin.

Vad skulle ni skriva om ni fick en halv miljon? Någon annan som faktiskt vågar svara? 😉

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Om du fick en halv miljon, vilken bok skulle du skriva då?

  1. katarinawikholm skriver:

    Jag skulle skriva någon bok ur min skrikiga, påstridiga och närgångna skrivkö som inte hade någon kommersiell potential. Den där boken som man kanske lägger åt sidan igen och igen. Annars skulle den kanske inte bli till alls.

  2. Hm, intressant val… Greppa möjligheten att ge ut något man själv tror kan nå framgång eller satsa på något som kanske inte slår, men som man själv skulle må bra av att skriva? Tyvärr är jag nog så tråkig att jag inte har rum för alltför många potenta idéer i huvudet samtidigt, utan jag skulle köra på den manusidé som var aktuell just då. Och den hoppas jag så klart alltid ska vara kommersiellt gångbar! 😉

  3. Bielke von Sydow skriver:

    jag skulle skriva den bok jag skriver nu, LOREM IPSUM och sedan fortsätta med den tredje delen i triolgin som jag ska skriva så fort släppet med efterföljande arbete är utfört. alltså samma skrivande som jag utför nu bara lite rikare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s