En dag i skrivandets tecken

quotes writing malinthewriter malin johansson

 

 

 

 

 

Det är mycket på schemat idag. Lektörsläser en självbiografi som jag hoppas hinna till hälften med. Jag vill läsa ut ”Mediababe”. Jag vill blogga och uppdatera sidor. Jag redaktörsläser S & K (Sanning och konsekvens) och det -faktiskt- med ganska så stor behållning.

Jag är nu på sida 102 och jag hoppas komma till s 150 innan dagens slut. Det märkliga är att jag flera gånger blir förvånad över vad jag själv skrivit, scenarier som jag glömt bort men som … jag faktiskt tycker är ganska så bra. Nu längtar jag dock till att redigera denna första del för att kunna skicka ut till testläsare (om jag har några på hugget). Det är riktigt skönt att ha kommit igång igen, och även om det inte går särskilt snabbt då det är mycket annat som också vill ha uppmärksamhet så går det ändå framåt. Lite, lite i taget, men det är lätt att glömma bort hur stor skillnad det blir jämfört med ingenting alls.

Sanning och konsekvens malinthewriter malin johansson

Detta inlägg publicerades i Sanning och konsekvens. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s