Dagens mål

20130217-095250.jpg

 

Igår gjorde jag den enklaste sorbeten som finns: färskpressad apelsinjuice och in i glassmaskinen. Gott var det också. 🙂 Sedan blev det himla tjusigt av att ha sorbeten i de nerfrusna apelsinskalen.20130217-095258.jpg

Sedan gjorde jag även ett till experiment med fruktremmar, men den här gången med ananas, banan och torkad persika. Det blev gott! Men jag behöver träna lite mer på det här med temperaturen, det är lite knepigt.

20130217-095307.jpg

Igår upptäckte jag också att jag snart har haft 200 000 besökare här på bloggen! Så himla kul. Galet. 🙂 Har dessutom för mig att jag firade 100 000 för ungefär ett år sedan, så hälften har tillkommit bara det senaste året.

 

Nå, nu ska den här dagen påbörjas … hoppas på 3 recensioner, läsa klart lektörsuppdraget (ca 180 sidor, men det kanske går!) samt gå igenom 50 sidor på mitt eget manus. Det är kanske lite optimistiskt, men omöjligt är det ju inte … 🙂

malinthewriter malin johansson

 

Detta inlägg publicerades i Skrivande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens mål

  1. Maria skriver:

    Vad fiffigt med sorbeten. Varför har jag aldrig tänkt på det? Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s