Besöksrekord

Skärmavbild 2013-02-19 kl. 18.10.03

 

 

 

 

Alltså, snart har jag passerat 200 000 besökare på min blogg! TVÅHUNDRATUSEN. Jag var i Egypten förra året när 100 000 passerades, så bara det senaste året har ytterligare 100 000 kikat in på min sida.

Under mitt första bloggår minns jag att dagar då jag haft över 40 besökare var helt oförståeligt, jag skrev ju bara … för att jag ville? 40 besökare, det är ju nästan hela Järvträsk, tänkte jag. I år har jag som mest haft 5322 besökare på en enda dag, det är nästan hela Arvidsjaur kommun. Hur stora arealer 200 000 täcker vet jag inte men det är ganska så många.

För någon som bara bloggar när hon vill och bara bloggar om sånt hon vill blogga om (böcker, skrivande och annat nonsens) är det egentligen ganska märkligt. Böcker är på uppåtgående, I am telling you. 🙂

*Yey!*

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Besöksrekord

 1. Fru E skriver:

  Grattis! Det är kul med statistik. 🙂

 2. Susanne skriver:

  Grattis! Jag känner likadant som du kände under ditt första bloggår… jag blir förbluffad när jag mina antal besökare/dag motsvarar två skolklasser!

 3. boktok73 skriver:

  Oj! Gratts! Jag som är glad över mina 25000 besökare på under två år… Där landade jag på jorden igen 🙂

 4. Lottens Bokblogg skriver:

  Coolt!
  Jag kände likadant när jag såg att jag hade över 300 besökare på en dag. I synnerhet när jag ser utvecklingen sen jag började. Och att man egentligen bara skriver om det man vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s