Bästa kokboken till bästa priset

När jag var på glöggmingel hos ett förlag innan jul kom den här boken på tal. Förlaget hade bokförsäljning via tryckeriet som de ägs av, och därav fanns även ”Om jag var din hemmafru” med i urvalet. En av besökarna funderade om de skulle köpa den eller ej.

”KÖP DEN”, sa jag i versaler.
”Jaså?” sa besökaren.
”Är den bra?” sa min kompis förläggaren som stod bredvid.
”DEN ÄR UNDERBAR, NI MÅSTE HA DEN”, sa jag fortsatt med stora bokstäver. ”RECEPTEN ÄR BÄST, BOKEN ÄR BÄST, DEN ÄR BÄST ATT GE BORT FÖRUTOM ATT MAN HELST VILL HA DEN SJÄLV. OCH RECEPTET PÅ SIDAN SEXTIONIO ÄR BÄST”, sa jag och fnissade lite för mycket där i slutet.
”Vad är det för recept? På sidan 69? Och hur kan du komma ihåg sidnumret?”
”Köp den och kolla själv!” sa jag varpå både förläggaren och besökaren snabbt sprang och hämtade ett ex och slog upp sidan 69.
”MEN MALIN DÅ. Ja, jo, hehe, ok ja jo den där salladen verkar ju ehrm väldigt god …”

Nu när jag surfar runt bland bokreor ser jag att ”Om jag var din hemmafru” ligger etta hos Bokus! Hur coolt är inte det? Här finns min recension också om ni fortfarande inte blivit övertygade. Avslutningsvis så förstår jag om ni är nyfikna och förväntar er en infogad bild här på sidan 69, men nähädu. Köp boken och kolla själv. 😉

Om jag var din hemmafru

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bästa kokboken till bästa priset

  1. Eli skriver:

    Ahh, jag blir ju jättenyfiken. Jag som inte skulle köpa nåt på rean.. Damn you 😉

  2. Snöfrid skriver:

    Typiskt! Jag var ju på stan tidigare, måste jag åka in igen för att kolla upp den där boken… och sidan 69 haha

    Jag har en tävling på min blogg förresten om du är intresserad, priset är biobiljett till Beautiful Creatures. Kika gärna in (sista tävlingsdag är imorgon)! http://fantasy03.blogg.se (jag gillar egentligen inte att göra reklam för min blogg, detta är ett undantag för jag tycker boken/filmen är värd det)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s