200 000 besökare passerat! :D

Skärmavbild 2013-02-21 kl. 21.28.37malinpennawebb

 

Här springer jag runt bland jobb, böcker och träning och MISSAR när min blogg passerar 200 000 besökare! Well, ändå. 200 000! Det är galet ju.

Hälften har dessutom tillkommit bara det senaste året och jag har ju inte ens släppt någon ny bok, bara bloggat om andras böcker och andras nonsens. Plus att jag för ungefär ett år sedan bestämde mig för att sluta känna bloggtvång och verkligen blogga för att jag vill, när jag vill. Och det har ju märkligt nog givit goda resultat ändå 🙂

 

 

 

Hälften har dessutom tillkommit bara det senaste året och jag har ju inte ens släppt någon ny bok, bara bloggat om andras böcker och andras nonsens. Plus att jag för ungefär ett år sedan bestämde mig för att sluta känna bloggtvång och verkligen blogga för att jag vill, när jag vill. Och det har ju märkligt nog givit goda resultat ändå 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s