”Buzz”, Anders de la Motte

buzzUppföljaren till ”Geim” visade sig vara lika lättläst och spännande, om inte ännu mer. De korta kapitlen kunde ibland vara störande men bidrog också till att tempot kändes väldigt högt. Anders de la Motte har ett eget sätt att skriva som verkligen sticker ut bland dagens författare. Det är modernt utan att bli fånigt, tydligt utan att bli för detaljerat.

Välkomna tillbaka, HP och Rebecca favoriter hos Svenska Deckarakademin som belönade thrillern [Geim] med priset Årets Bästa Debut.

[Buzz] inleds i öknen. HP är i Dubai på flykt från sitt förflutna, Rebecca besöker ett afrikanskt land som livvakt åt en svensk minister. Plötsligt hamnar de båda i hotfulla situationer som tvingar dem tillbaka till Stockholm där deras vägar möts igen.

En andlöst spännande, kraftfull och nyskapande thriller som kommer att läsas av många över hela Europa!

Anders de la Motte är säkerhetschef på ett stort internationellt it-företag och f.d. polis.Böckerna är brett sålda internationellt och SF har köpt filmrättigheterna till [Geim].

Jag tror absolut dessa böcker är perfekta för filmatisering. Det enda man bör tänka på när man läser är att ha mycket tid till förfogande, för dels är det svårt att ta upp tråden efter längre uppehåll, och dels är den så spännande att man vill veta hur det slutar.

8/10

Detta inlägg publicerades i 2013, Alfabeta, Betyg 7-8, Bokrecension, Deckare. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”Buzz”, Anders de la Motte

  1. Maria skriver:

    Jag tyckte den var tråkig men att ämnet var intressant. Är det så? Finns det folk som har som jobb att tycka på nätet och skapa händelser. Är jag naiv som

  2. Maria skriver:

    Äh, jag har ny skrivplatta, råkade skicka… Är jag naiv som inte förstår att världen funkar så här? Det tänkte jag på när jag läste

  3. Jag har också läst Geim och Buzz och tycker att de är ok men de är aningen för hårdkokta för att jag ska falla totalt. De korta kapitlen gör dem väldigt lättlästa och jag kommer definitivt läsa den sista boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s