Vad läser ni? Detta läser jag!

Har precis påbörjat Schulmans bok, Blonde ligger näst på tur! Vad läser ni? Läst nåt särskilt bra/dåligt på sistone?

20130311-214548.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vad läser ni? Detta läser jag!

 1. Kul, jag har precis läst en massa böcker pga sjuskrivning och då har jag haft mycket tid till det. Just nu läser jag Bengt Ohlssons ”Rekviem för John Cummings” som är en skönlitterär bok om Johnny Ramone (i Ramones) sista tid i livet efter tiden med Ramones och med cancern. Det har blivit många böcker med ”verklighetsanknytning”.

 2. pysbloggen skriver:

  Jag gillade Skynda att älska! Just nu är det Harold Fry som står för underhållningen.

 3. Maria skriver:

  Döden i grytan av Ennhart och Nilsson. Jag blir helt matt av den

 4. Mimmi skriver:

  Death comes to Pemberly! PD James jättebra!

 5. lenatjern skriver:

  Vilken lyx att ha Blonde framför sig att läsa, en fantastisk roman, Oates gör något stort av Monroes person, även om det inte är hennes bästa, så är den i toppklass. Jag har precis läst klart Wintersons Varför vara lycklig när du kan vara normal, en ynnest bok verkligen. Kommer bära med mig den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s