”Minecraft: block, pixlar och att göra sig en hacka”, Daniel Goldberg & Linus Larsson

Skärmavbild 2013-01-24 kl. 20.12.59-Historien om Markus ”Notch” Persson och spelet som vände allt upp och ned. För ett par veckor sedan laddade jag ner Minecraft på min telefon. Fattade ingenting. Spelade lite och fattade lite men roligt var det ju inte (och då har jag ändå vissa tendenser att fastna i spel). 

Trodde det skulle vara mer som en biografi än en redogörelse över spelvärlden som sådan. Det är ett tag sedan jag läste ut den och trodde mig ha skrivit recensionen redan, men icket. Det enda jag kommer ihåg är att den antagligen mest tilltalar den som verkligen är intresserad av spelet, och kanske inte så mycket personen bakom.

(5/10)

Detta inlägg publicerades i 2013, Betyg 4-6, Biografi, Bokrecension, Facklitteratur, Norstedts. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s