”Tid för det meningsfulla”, Bodil Jönsson

tid för det meningsfulla bodil jönsson

Att ha tid för det meningsfulla berör inte bara äldre utan alla. Bodil Jönsson poängterar att ”Tid för det meningsfulla” inte bara riktar sig till den äldre generationen, utan alla. Visst har den sina små poänger, en och annan tankeväckande kommentar har genererats, men överlag gav din mig mest funderingen över vad boken egentligen handlar om. För mig kändes den mest svamlig och utdragen och då är den inte ens särskilt tjock, bara 143 sidor varav en stor del är täckta av bilder som i nästan alla fall känns helt osammanhängande. Bilderna känns bara instuckna för att de bör vara där, för att lätta upp, fylla ut.20130320-085436.jpg

Det här är den första boken jag läst av Bodil och eftersom jag hört så mycket gott om henne var den en stor besvikelse.

(3/10)

Detta inlägg publicerades i 2013, Övriga förlag, Betyg 1-3, Bokrecension, Facklitteratur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s