”Hypnotisören” – filmen

Jag såg ju filmatiseringen av Lars Keplers ”Hypnotisören” för någon vecka sedan. Tyckte den var helt ok, även om den otäcka spänningen som genomsyrade boken i mångt och mycket fallit bort. Dessutom blev jag klar över det här med att polisers (och även privatpersoners för delen) tafatthet blir så uppenbar på film. Varför ropar man till exempel på en skurk när man är väldigt långt bort, istället för att smyga dit och haffa skurken direkt? Nä nä. Istället ska det ropas ”hallå du där på andra sidan stan, stanna där, jag är polis, stanna där”. Ok kanske inte riktigt så, men ni kanske förstår vad jag menar … 🙂 Men helt ok film!

Hypnotisören

 

Regi: Lasse Hallström
Medverkande: Mikael Persbrandt, Lena Olin, Tobias Zilliacus
Längd: 2 tim

Detta inlägg publicerades i Film. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s