Boken om Gallejaur

Efter nästan ett år i dvala har jag nu återupptagit bokprojektet om Gallejaur! Ett fackboksprojekt om en by i Norrlands inland, ett projekt som mottagit bidrag för från både Norrbottens Läns Landsting samt bidrag från en fond med väldigt långt namn och som signeras gårdagens stora födelsedags”barn”.

Detta projekt kommer att vara i fokus under vår, sommar, höst och vinter vilket jag ser fram emot. Förhoppningsvis kommer även de som inte har något direkt koppling till byn att tycka det är, i alla fall lite, intressant. 🙂 Den som vill kan gärna följa resans gång och, om man känner för det, komma med input. Det kommer för övrigt att bli märkligt att låta skönlitteraturen komma i andra (fjärde …) hand, men samtidigt roligt. 🙂

Jag kommer att blogga en del om det, och även skriva en del på min Facebooksida. Följ mig gärna där. 🙂

boken om gallejaur malin johansson

Detta inlägg publicerades i Gallejaur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s