Ny hemsida för mitt andra intresse

Nu har jag äntligen gjort mig en sida för mitt andra intresse som jag – i alla fall än så länge – känns nöjd med. I flera år har jag tänkt göra en hemsida med fokus på mitt fotograferande. Några gånger har jag påbörjat en, men lika många har jag inte blivit nöjd och det har alltid slutat med att jag tagit bort sidan med devisen att ingen sida är bättre än en dålig sida. I synnerhet när det handlar om fotografering.

Sidan är långt ifrån klar. Bland annat kommer det upp en blogg, fler bilder, info med mera, men den är i alla fall på G, och tycker såhär långt att den är rätt så fin. 🙂 Kika gärna in på den här!

Detta inlägg publicerades i Formgivning och foto. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s