”Sandmannen”, Lars Kepler

BildStädar och städar och hittar böcker jag glömt recensera! :O Inte helt ovanligt när det blir så att jag läst en bok och kort därefter reser ifrån den. Jag vet inte, men jag har svårt att recensera en bok jag inte har framför mig. När fallet blir såhär blir det ju dock så att jag inte minns hur den var … Men!

Keplers fjärde bok var väldigt spännande och jag i stort sett sträckläste den. Det fanns dock vissa element som var lite väl förutsägbara, men jag rekommenderar absolut Keplers böcker. Perfekt sommarläsning! Formatet är väldigt bra, handlingen indragande, tvisten en aning överanvänd men blurben på boken stämmer: ”Varning: om du öppnar boken så kan du inte sluta.”

8/10

Detta inlägg publicerades i 2013, Betyg 7-8, Bokrecension, Bonniers, Spänning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Sandmannen”, Lars Kepler

  1. Maria skriver:

    Jag bestämde mig för att sluta läsa deras böcker efter ett reportage i DN där paret talade hur noga dom förberedde miljöerna i deras böcker och jag insåg att enligt tredje boken skulle jag ha ett hemligt rum med tunneltåg som någon glömt bort under mitt kontorsgolv…Då skrattade jag så tårarna rann och insåg att boken troligtvis inte var en komedi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s