Det här med att köpa mikro

Herregud. Jag ska köpa en mikro, och tja det har ju onekligen hänt en del sedan jag köpte mikro sist. Om jag ens har köpt någon förut, jag är inte helt säker om sanningen ska fram.

Hur som helst.

Kollar på Net on Net och för varje mikro jag klickar på kommer det ju upp en ännu bättre (?) uppe i hörnet. Ångkokning? Grillning? Varmluftsfunktion? Krispfunktion? 3D-system? (!) Elegant mikro? Inbyggd pizzafunktion?! Plötsligt förstår jag mammas känsla när hon säger att hon vill ha en mobiltelefon som hon kan ringa med. Allt annat tjafs kan hon vara utan.

Dock är väl skillnaden mellan mig och min mamma att hon gärna slipper en telefon med hundra funktioner utöver det först tilltänkta, medan jag -nu när jag tänker efter- nog behöver en mikro som kan ångkoka/grilla/grädda pizza. Och ja. Mikron får även gärna vara elegant (högblank och röd i rostfritt stål bitte?).

Nu har jag dessutom kommit så långt att jag får förslaget en mikro med ett sjätte sinne. Well, har man inget eget kanske det vore bra att mikron i köket har ett?

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det här med att köpa mikro

  1. det är bara att köpa den enklaste som klarar pop corn, resten använder man aldrig

  2. pysbloggen skriver:

    Jag köpte ny micro, fastande för en röd. Den har miljoners funktioner, jag använder endast värmen. (Ids inte läsa instruktionerna)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s