Ack du ljuva sommartid

Tiden har rusat iväg bland regniga dagar i norr och stekheta dagar i söder. Jag har flyttat till ny lägenhet, blivit stödhem till katter, haft två kattungar på besök och har nu några skygga kissemissar här hos mig. Läst har jag gjort en del, burit kartonger ännu mer. Badat några gånger och försökt sitta på min balkong men det har envisats med att vara för varmt. Nu när jag ligger här på sängen med öppen balkongdörr är det dock en sval luft som strömmar in, inte som på dagen när luften ute är varmare än den som är inne (även om det är 25+).

Jag har nu börjat komma lite i ordning efter sommarens alla events så snart dyker det upp mer inlägg här. Ibland behövs det en liten andningspaus för att sedan komma tillbaka till 100 %.

So long!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s