Sunday, Sunday …

20130818-115140.jpg

Jag vet inte om jag skrivit om det här på bloggen, men sedan jag flyttat (vilket jag nog inte heller skrivit om? Hm) har jag blivit stödhem till hemlösa katter. Lilla Morris som bor här nu är så himla gullig alltså. När jag kastar iväg hennes favoritleksak springer hon och hämtar den och drar den till mig! (det är en lång pinne med några fransar på) Imorse grävde hon dessutom fram den där jag gömt den mellan sängen och väggen. Hur jag ska kunna skicka iväg henne sen vet jag inte men … 🙂

 

 

Nu åter till läsning!20130818-115208.jpg

 

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sunday, Sunday …

  1. EllinorO skriver:

    Du kanske får ta och adoptera henne istället

  2. Paula skriver:

    Det är så lustigt för Morris är superlik vår Kitty mcWhiskers, och hon älskar också att apportera. Kanske ligger i utseendet? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s