Nanowrimo

För att verkligen komma igång med skrivandet signade jag upp för NaNoWriMo igår. NaNoWriMo = National Novel Writing Month. Det handlar helt enkelt om att skriva en roman under en månad, november. På sidan kan man bli medlem och sedan skriva in sina framsteg, målet är 50 000 ord vid månadens slut. På sidan finns även forum och en del tips med mera, har inte hunnit kolla så mycket ännu.

Då jag redan har tillräckligt med ord kommer jag inte skriva på något nytt utan redigera istället. Hur jag ska räkna vet jag inte riktigt men det klarnar nog inom ett par dagar.

Någon mer som är med?

Än så länge har jag inte sett så många bekanta som är med men tänkte hur som helst tagga relaterade tweets under #nanowrimoSE. Det hade även varit kul med några mindre intervjuer med andra deltagare här på bloggen. 🙂

Detta inlägg publicerades i nanowrimo. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nanowrimo

  1. Hej! Kul att du är med! Det är jag också. 🙂 Det är första gången för mig.

  2. Åsa skriver:

    Skrev någon sorts början men upptäckte sedan att de flesta verkar skriva på engelska.

  3. Fia Filur skriver:

    Jag är med, men jag hittar inte dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s