Söndag

20131117-105210.jpg

 

Idag står det städning, handling och sådant där roligt på schemat som det alltid gör inför en ny arbetsvecka. Men! Det ska även redigeras och vädret ute verkar helt underbart, så minst en promenad till posten blir det också. Ska äntligen ta och börja skicka iväg dessa kalendrar som folk har beställt. 🙂

Jag håller på och redigerar Sanning och konsekvens, eller läser igenom kanske man snarare kan kalla det. För att vara helt ärlig så är det inte mycket ändringar som behövs än så länge, och då är jag ändå på sida 89. Sedan behöver det läsas igenom igen, både av mig och externa parter. Får se om det är någon av vårens läsare som fortfarande har lust att kika på den eller om jag får se mig om efter nya ögon. To be continued … 🙂

Detta inlägg publicerades i Sanning och konsekvens. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s