Att läsa är att resa

IMG_4292Fy fasen. Fick sån läsabstinens att jag var tvungen gå till Mobilia och Akademibokhandeln för ett par nya böcker. Pronto. Givetvis började det regna precis när jag skulle gå men det hindrade mig överhuvudtaget inte. Var stilla regn och rätt mysigt att gå i.

Väl hos Akademibokhandeln gick jag runt och kollade hur länge som helst. Fick frågan ”Behöver du hjälp?” minst fem gånger och ”Hell no!” sa jag inte alls. Men någon hjälp behövde jag inte. Var underbart att gå runt bland alla böcker. Det är ju så längesen jag läste, har haft en riktig lässvacka som jag inte ens kommer ihåg hur länge den har pågått. Men det känns som om den är slut nu.

Mer om alla nya böcker jag hittade kommer sen. Nu måste jag ut på balkongen och läsa en av de två nya böckerna som följde med hem: ”Alltid du” av Pernilla Alm som jag har tänkt läsa så länge!alltid_du_perilla_alm

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att läsa är att resa

  1. Erika skriver:

    Reblogga detta på Det Onda Goda… och kommenterade:
    Lägger denna på min aldrig sinande läslista:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s