Tisdagar med Morris

morris i bokhyllan malinthewriterJag har sen förra veckan varit smått fastklistrad i soffan då jag åkt på halsfluss. Inte haft det på sjukt (hehe) länge, kan inte ens komma ihåg när jag hade det senast, men fy fan vad ont jag har haft. Tror faktiskt aldrig jag haft så ont som de första dagarna förra veckan.

I alla fall så ligger jag nu och tittar på bokhyllan (det är antingen det eller se ut genom fönstret men den klarblå himlen är bara provocerande …). Så får jag syn på Morris som hittat en ny sovplats. Så söt! Även om katterna verkligen bara sover på dagarna är de ett bra sällskap. Hade varit tomt att vara hemma själv utan dem!

Idag har jag varit både till doktorn och Apoteket, och vad ligger bredvid Apoteket? Jo, Akademibokhandeln så jag råkade köpa några böcker … mer om dem senare. Nu måste jag vila. Blir seriöst trött av att skriva det här lilla inlägget …

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s