Finnair went nuts

Heja Pernilla! Har en mycket bra känsla att det här kommer att lösa sig. Helt sjukt att en familj nekas flyga på grund av nötallergi. Och att de dessutom inte informeras om det när de till och med ringer för att dubbelkolla …#epicfail

Pernilla Alm

Idag skulle min vän och hennes tre barn ha åkt till Seoul i Korea för att vara med på hennes brors bröllop. Då hon är ensamstående och arbetslös hade hennes föräldrar köpt flygbiljetter åt henne och barnen. Hon har inte varit i Korea och träffat sin familj på hur många år som helst (pga hennes ekonomiska situation).
Fulla av förväntan åkte de i morse till Arlanda, flög till Helsingfors och skulle där byta till flyget mot Seoul. I går ringde hon till Finnair för att kolla att det inte var några problem med att ett av barnen är nötallergiker. ”Säg bara till innan ni boardar så gör de ett utrop och låter bli att servera nötter.” Sa Finnair.
Men när min vän och hennes tre barn väl stod vid gaten i Helsingfors blev det stopp. Hon och barnen fick inte flyga med på grund av nötallergin. Biljetten var enligt…

Visa originalinlägg 152 fler ord

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s