”13 dygn i rymden efter 14 år på jorden”, Christer Fuglesang

Skärmavbild 2014-10-30 kl. 14.01.44Det här är en story som verkligen kunde ha varit intressant att läsa, men det är lite för … plåttrigt på nåt sätt. Även om jag är intresserad av hur det är att resa i rymden känner jag inget behov av att veta exakt var olika kablar kopplas in och så vidare. Det är för detaljerat och det gör att jag aldrig fastnar. Den här boken är inte skriven för mig, möjligt att den är mer anpassad för människor som har ett mer avancerat intresse för rymden. Och det tycker jag är ganska synd. Ej utläst.

Detta inlägg publicerades i Biografi, Bokrecension, Bonniers, Ej utläst. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s