Kattens dag och första advent!

Idag är det första advent! Hur galet är inte det? Ganska så, skulle jag säga. Men jag har ändå -trots allt – ganska så bra julstämning. Sitter just vid skrivbordet och det första ljuset av fyra brinner framför mig.

Men förutom det är det idag även Kattens Dag och DET måste givetvis firas! Mila och Morris har fått extra god mat, och som bonus har de nu äntligen fått tag i den stora kartongen de så storögt tittat efter varje gång jag öppnat dörren till skrubben. Jag tog till och med en sax för att göra några hål i den som de kan springa runt i. Hann göra ett hål och sedan var Morris snabb där inne … Hur söt kan man va?

mila och morrisMila var lite mer försiktig men gjorde några försök när fler hål tillkommit. Nu bråkar de dock mest om VEM som får vara i lådan, för tydligen ryms inte båda där inne. Att trängas på en stol går bra, men att samsas i en gigantisk kartong, nej där går gränsen … 20141130-204854.jpg

Detta inlägg publicerades i Katter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s