Jul, jul, strålande jul

20141228-165419.jpgDet har varit rätt tomt här på bloggen på sistone. Sjukdom, jobb och flytt har upptagit ungefär all min energi. På flyget upp började jag dessutom känna mig dålig och hips vips var febern ett faktum. Nästan 40 grader dagen innan julafton. Hallelujah!

Men förutom det så känns det bra, det här. Jag har ju flyttat hem till Lappland nu och kommer att vara här i alla fall till hösten. Kanske längre. Visst är det kallt, visst är dagarna korta, visst är det krångligt när spontaninköp är ett minne blott. Men känslan av att vakna upp i ett vykort varje morgon, det väger upp en del.

Önskar er alla en god fortsättning!

 

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s